Петя Буюклиева сърдита, аут от Big Brother

Тодор Славков отново си го развя
Обновена: 12 дек 2014 14:07 | 11 дек 2014 08:49, Александър Попов
60
Петя Буюклиева сърдита, аут от Big Brother
Снимка: Нова тв

Невярваща и ядосана, Петя Буюклиева напусна шоуто Big Brother All Stars. След като на няколко пъти тя се спасяваше по време на елиминации, този път певицата получи най-ниска зрителска подкрепа. Независимо от "многобройните фенове, които я обичат".

Петя прие поражението с пресилена радост, но веднага след излизането "включи на пета" и не даде думата на Ники Кънчев. Тя съзря конспирация, че е представена зле в шоуто от продуцентите и се закани да разкрие истината от нейното пребиваване. Не пропусна да захапе Катето Евро, която била главния виновник за "черния й образ" и се похвали на публиката, че през последните дни готвела и правела кафе на останалите.

Именно актрисата бе първата спасена на полуфинала, а най-много точки гласове събра отново Тодор Славков. Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева и Христо Трифонов също бяха застрашените от изгонване, но негативите в крайна сметка обра естрадната певица.

Всички бяха подложени на разпит от Домсъвета, където отново най-колоритен бе Евгени Минчев. Той дори откри роднина в шоуто. Вместо да задава въпроси той съобщи на Калина новината, че са балдъзи, имайки предвид отношенията си с Китаеца.

Тодор Славков отново почувства потребност да запознае всички с гениталиите си, като този път и Калина обеща да не му проговори. "Едно време дядо му ни показваше среден пръст, сега Малък Тошко ни го показва целия", заключи Евгени Минчев.

Още утре съквартирантите ще бъдат изненадани неприятно и този от тях с най-нисък вот ще се сбогува с мечтата да подкара джип.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
16
 
! Отговори
ДЯДО ШИШАРКО преди 9 години
Климактериума е виновен . Тя и Ката Шиптарката е същата, но е по-хитра та хартисва...А иначе Куку-Палома няма почивен ден...
16
0
 
24
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Българските VIP-ове са намерили " достоен " начин да си изкарат някой лев. Парите не миришат, а? Ами сигурно е така. Защото, лично аз, не разбирам как е възможно такова просташко предаване да се излъчва по TV? И до къде трябва да си " VIP "-паднал-низко, за да се излагаш то такава степен? Е как да ги уважавам такива? Защо Лили Иванова, Васко Найденов, Георги Христов...никога не биха се принизили така? Те са ВИП, да!Истински ВИП!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Go6o galo6o преди 9 години
Predlaga Petq da se vzeme s azis,moje i duet da napraviatEmo i kitaeca su6to mi se vijdat dobra dvboikaVij to6eto e problem toi mai e za partia s krisko
14
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма работа,че Тодор си свалил гащите? Ми тъй му идва на човека от вътре и тъй си прави,кво толкова?
13
4
 
35
 
! Отговори
М-52 преди 9 години
Тошко е срам за Българския род. А пък тая ,,ЗВЕЗДА,,Петито да вземе да си напъли ушите с барут и да вземе да се гръмне.Неможе с една баба да се гичиниш цял живот,ако да е и на всички времена.
12
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина ли има хора, които пращат СМС-и за тая дивотия?
11
2
 
57
 
! Отговори
lusi vasileva преди 9 години
Това пошло шоу удари дъното.Защо дадоха на алкохолика екцибиционист отново алкохоли излъчват кадрите с *** му.Петя заслужено е аут защото се показа като много ниска топка-заядлива,отмъстителна,клюкарка.Тя няма реална представа за себе си.Живее с миналото,но сега никой не я брои за звезда горката.Много се изложи.Ако Тодор спечели значи публиката е лемпени и простаци за тях ли правите този сеир.
10
23
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тодор славков и сестра му е много умна и стилна дама, баща му беше супер мега пич, майка му умна на квадрат, дядо му и той беше много способен управник, а тоя е абсолютен ***! Щом си от такова семейство трябва малко по въздържано да се държиш! Дано спечели катето евро! поне ще ги даде на внучето, а всички други ще ги опукат за простотии
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха, някой гледа ли тази гнусота биг брадър.
8
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пошло, пошло, пошло. Тъпо, тъпо, тъпо ....Горката телевизия, горките нещастни "випове".
7
0
 
29
 
! Отговори
Миладин преди 9 години
О нееее, нееее! Стига гонихте ВИП-ове не го понасям това. Психиката ми се тресе и пуши, хвърчат бурми и пружини. Не знам докога ще издържа на тази поредна ВИП драма. Ох, ще си цуцурна пак от павурчето.... Оха, сега съм по-добре.
6
1
 
16
 
! Отговори
Нина преди 9 години
Ха ха ха бай Тъпчо,не бих казала,че си от простите ама добре им го казваш на всички-ролята ти е перфектна :)))
5
3
 
35
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Абе таз ней лоша жена,уважава старите хора и от онуй време все за баба си пей бе,то кат запей тая песен и почвам одя на подскоци а пък кат рече,че дрътата била тра ла ла ми пада чейнето от смех ама то туй бива ама и тя наследство зела от баба си та станала тра ла ла бе,то бива ли на стари години зарад некой лев за резил да станеш и кат маймун та разиграват за джумбуш на хората пък и то кви хора ги наречеш таквиз кат мен дет го гледат от време на време-ами прости бе
4
2
 
53
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
до Тошко АфриканскиТоше, ти си срам и позор за славната си фамилия. Пускат те в такива предавания точно за това, да се излагаш на макс. По- добре *** в манастир,паметта за дядо ти не заслужава това, а *** пък хептем.
3
0
 
28
 
! Отговори
z преди 9 години
urodiiiiiiiiiiiiiiiii
2
2
 
53
 
! Отговори
той преди 9 години
В много държави това предаване е забранено, време е и в България това да се случи. Нямам представа какво намират в него тези, които все още си губят времето, за да го гледат.
1
0
 
54
 
! Отговори
XXL преди 9 години
*** oFF